Manifesto

Jezelf beter leren kennen via de bal? En de bal leren kennen via jezelf?

Met de EL JACKSON BALL deelt Nasser El Jackson zijn passie met jou. Maar niet alleen dat. De zes kleuren van de bal vertegenwoordigen de regenboog, en daarmee zon en regen, de donkere en de lichte kant van het leven. Nasser kent ze allebei. Dat brengt diepgang in wat hij deelt en in wat hij doet.

Met de EL JACKSON BALL deelt Nasser zijn toewijding met jou. In de bal voel je de zeven jaren van ervaring die hij heeft in clinics, panna- en freestyle shows en in het theater. Nasser zocht een bal met intensiteit en kwaliteit. Hij ontwierp een bal met karakter, een bal met een eigen leven.

Met zijn weerbarstige auto-grip is de EL JACKSON BALL perfect voor op straat. Alleen door te trainen en te spelen leer je deze bal kennen en zullen jij en de bal aan elkaar wennen. Dat kan even duren, maar dan wordt deze bal ook helemaal van jou. Dan laat hij jou niet meer los.

Met aandacht en geduld geeft deze bal zijn geheim prijs en leer jij alle trucjes die je maar bedenken kan. Terwijl je de show steelt, groei je op alle fronten. Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw en Paars. Spaar ze alle zes. Alleen of met je vrienden. En laat de bal bij jou horen zoals ook je hart bij jou hoort.

De EL JACKSON BALL,
reflectie die stijl aan het leven geeft.